Stacionin-e-benzinës

Gjeje stacionin e benzinës më të afërt

PIKAT E SHITJES

PËR MUA

Karburantet Petrol

Grupi “Petrol” ka prezantuar një brez të ri karburanteve me cilësi të lartë, tani në dispozicion në të gjitha stacionet e karburanteve të Grupit “Petrol".

Më shumë

Marketet

Dyqanet doracake ofrojnë gjithçka që ju duhet aventurierëve në rrugë, e që në të njëjtën kohë janë praktike për blerje të shpejtë dhe të menjëhershme.

Më shumë

Restorantet-në-rrugë

Kafe-baret e Petrol-it janë vende të mirëseardhura për të gjithë vozitësit dhe aventurieret në të cilat mund të freskohen dhe t`i sigurojnë vetës një ushqim të shijshëm.

Më shumë

PËR AUTOMJETIN

Vajra motorike

Produktet që mbajnë emrin e Petrol janë rezultat i gjashtë dekadave të monitorimit të kujdesshëm të zhvillimit të industrisë së automobilave.

Më shumë

Gomat

Trajtoni makinën tuaj në mënyrë më të mirë: goma të klasit botëror të markave të njohura.

Më shumë

Produktet për mirëmbajtje të automjeteve

Produktet “Petrol” për kujdesin dhe mirëmbajtjen e automjeteve janë të harmonizuara me specifikimet më të reja të prodhuesve të automjeteve, me normat ekologjike të kërkuara dhe standardet më të larta të cilësisë.

Më shumë