Koha e punës

çdo ditë pune

06:00 - 22:00

e shtunë

06:00 - 22:00

Të dielave dhe gjatë festave

06:00 - 22:00

Karburanti për automjete

Q MAX 95

Q Max Diesel

Q Max LPG

Petromat

Ushqim dhe mikpritje
  • Kafe në rrugë
  • Çaj në rrugë
  • Bar
Mënyrat e pagesës
  • UTA