Koha e punës

çdo ditë pune

09:00 - 18:00

e shtunë

09:00 - 18:00

Të dielave dhe gjatë festave

09:00 - 18:00

Karburanti për automjete

Q Max Diesel

Q MAX 95

Euro Dizel