Koha e punës

Hapur

NON-STOP

Karburanti për automjete

Q Max LPG

Q MAX 95

Q Max Diesel

Ushqim dhe mikpritje
  • Kafe në rrugë
  • Këndi i ngrohtë
  • Bar
Mënyrat e pagesës
  • UTA