Koha e punës

çdo ditë pune

06:00 - 23:00

e shtunë

06:00 - 23:00

Të dielave dhe gjatë festave

06:00 - 23:00

Karburanti për automjete

Q Max 95

Q Max LPG

Q Max 100

Q Max Dizel