Koha e punës

Hapur

NON-STOP

Karburanti për automjete

Q MAX 95

Q Max LPG

Q Max Diesel

Ushqim dhe mikpritje
  • Kafe në rrugë
  • Çaj në rrugë
  • Bar
Mënyrat e pagesës
  • UTA