Koha e punës

çdo ditë pune

05:30 - 21:00

e shtunë

05:30 - 21:00

Të dielave dhe gjatë festave

07:00 - 20:00

Karburanti për automjete

Q Max Diesel

1.242 €/L

Vaj për ngrohje EL

0.965 €/L

Q MAX 95

1.287 €/L

Q Max 100

1.409 €/L

Euro Dizel

Petromat

"Çmimet e listuara të karburantit në faqen e internetit janë vetëm për qëllime informative. Vetëm ato çmime të renditura në bombolën e një stacioni të caktuar të shërbimit janë të vlefshme. Duke pasur parasysh sa më sipër, ne nuk marrim përgjegjësinë për saktësinë e informacionit në faqen e internetit dhe ne rekomandojmë blerësit të njohin çmimin e treguar në çdo stacion të shërbimit përpara se të blejnë."