bsGeneric

Koha e punës

çdo ditë pune

06:00 - 09:30
10:00 - 14:00
14:30 - 18:00

e shtunë

07:00 - 09:30
10:00 - 13:00

Të dielave dhe gjatë festave

Karburanti për automjete

Q Max 95

1.074 €/L

Q Max 100

1.205 €/L

Vaj për ngrohje EL

0.898 €/L

Q Max Dizel

1.122 €/L

"Çmimet e listuara të karburantit në faqen e internetit janë vetëm për qëllime informative. Vetëm ato çmime të renditura në bombolën e një stacioni të caktuar të shërbimit janë të vlefshme. Duke pasur parasysh sa më sipër, ne nuk marrim përgjegjësinë për saktësinë e informacionit në faqen e internetit dhe ne rekomandojmë blerësit të njohin çmimin e treguar në çdo stacion të shërbimit përpara se të blejnë."