bsGeneric

Koha e punës

çdo ditë pune

06:00 - 20:00

e shtunë

06:00 - 20:00

Të dielave dhe gjatë festave

07:00 - 20:00

Karburanti për automjete

Q Max 95

1.0 €/L

Q Max 100

1.129 €/L

Vaj për ngrohje EL

0.806 €/L

Q Max Dizel

1.0 €/L

"Çmimet e listuara të karburantit në faqen e internetit janë vetëm për qëllime informative. Vetëm ato çmime të renditura në bombolën e një stacioni të caktuar të shërbimit janë të vlefshme. Duke pasur parasysh sa më sipër, ne nuk marrim përgjegjësinë për saktësinë e informacionit në faqen e internetit dhe ne rekomandojmë blerësit të njohin çmimin e treguar në çdo stacion të shërbimit përpara se të blejnë."