Marketet

Dyqanet doracake ofrojnë gjithçka që ju duhet aventurierëve në rrugë, e në të njëjtën kohë janë praktike për blerje të shpejtë dhe të menjëhershme. Dyqane në stacionet e benzinës janë të hapura edhe atëherë kur dyqanet e tjera zakonisht janë të mbyllura.

Marketet

Dyqane ofrojnë pajisje të ndryshme dhe pjesë themelore këmbimi për makinën tuaj: goma, vajra dhe lëngje, pastrues xhamash, poçe për automjete dhe bateri (akumulator). Kur nuk keni kohë ose thjesht keni harruar, në dyqanet e “Petrol-it” ju pret një gamë e gjerë e dhuratave praktike dhe pajisje për kohën e lirë. Ju duhet të ndaleni vetëm për një moment për të blerë gjithçka që ju nevojitet.

Objektet tregtare:

Marketet