Vajra motorike

Produktet që mbajnë emrin e Petrol janë rezultat i gjashtë dekadave të monitorimit të kujdesshëm të zhvillimit të industrisë së automobilave, inovacionit të vazhdueshëm dhe bashkëpunimit me prodhuesin e themeluar global të vajit motorik Texaco.

Standardet më të larta të cilësisë

Orientimi ekologjik

Paketimi i biodegradueshëm i PET

Vaj motorik për makina personale

Çdo udhëtim është një provë e fuqisë së vajit tuaj të motorit. Zgjidhni një vaj që mund të përgjigjet dhe të përshtatet me ritmin tuaj të jetës.

 • Sintetike
 • Pjesërisht sintetik
 • Minerale

Vajra motorikë për automjete ekonomike

Për kilometra pa kujdes. Zvogëloni shpenzimet e mirëmbajtjes dhe përdorimit të karburantit dhe zgjasni intervalet e zëvendësimit.

 • Sintetike
 • Universale

Vajra motorikë për motorët me dy stroke

Një pjesë e domosdoshme e çdo motori me dy-stroke. Zgjidhni produkte me cilësi të lartë duke përdorur teknologji të përparuar. 

 • Scooter 2T
 • Sint 2T
 • Top 2T

Vajrat për marzhet dhe diferencimet

Zgjedhja e duhur për produktet nga prodhuesit kryesorë të makinave dhe marzheve. Siguroni besueshmërinë e automjetit tuaj dhe gëzoni një udhëtim të duhur çdo ditë.

 • GL-5
 • GL-4
 • ATF