Gomat

Trajtoni makinën tuaj në mënyrë më të mirë: goma të klasit botëror të markave të njohura.

Për goma tek Petrol

Një gamë e gjerë markash të njohura

Gomat për makinë personale, gjysmë rimorkio, kamionë, në teren dhe SUV, janë në dispozicion tek Petrol. Ne jemi përfaqësues zyrtar i gomave të cilësisë së lartë Nokian, Hankook, Nordman, Infinity, Laufenn, Michelin, Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava dhe të tjerë.

Për goma në një stacion të shërbimit

Gomat i bleni gjatë rrugës, gjatë furnizimit me karburant ose kur ndaloni për një kafe. Vizitoni një nga disa stacionet e shërbimit të karburantit Petrol në të gjithë Slloveninë dhe porositni gomat e zgjedhura nga një shitës miqësor i cili mund t'ju ndihmojë dhe me këshilla.