Prodhimet

Shoqëria Petrol dhe ndërmarrjet e lidhura në Grupin Petrol ofrojnë një gamë të gjerë të produkteve për veprimtari dhe degë të ndryshme ekonomike.

Grupi Petrol u ofron kompanive lëndë djegëse, lëndë djegëse për ngrohje dhe energjetik tjerë për industri, si dhe lubrifikantë të automobilave dhe industrial. 

Ekspertët e Petrol-it do të ju japin këshilla në çdo fushë të biznesit, t`u ndihmojnë në përzgjedhjen dhe prokurimin e produkteve të cilësisë dhe shërbimeve, me kushte të favorshme për pagesën e të cilave do të akordoheni me përfaqësuesin e shitjes të Petrol-it.

 

Dëshironi të dini më shumë për automobilistikën?

Dëshironi të dini më shumë për Ad Blue?