Marketet

Dyqanet doracake ofrojnë gjithçka që ju duhet aventurierëve në rrugë, e që në të njëjtën kohë janë praktike për blerje të shpejtë dhe të menjëhershme.

Objektet tregtare janë pjesë përbërëse e ofertës së stacioneve të benzinës të “Petrol-it”. Dyqanet doracake ofrojnë gjithçka që ju duhet aventurierëve në rrugë, e në të njëjtën kohë janë praktike për blerje të shpejtë dhe të menjëhershme. Dyqane në stacionet e  benzinës janë të hapura edhe atëherë kur dyqanet e tjera zakonisht janë të mbyllura.

Në të njëjtën kohë praktik dhe të furnizuar mirë, ato ofrojnë një gamë të gjerë të produkteve, nga pijet freskuese dhe alkoolike në një shumëllojshmëri të produkteve ushqime delikatese.

Dyqane ofrojnë pajisje të ndryshme dhe pjesë themelore këmbimi për makinën tuaj: goma, vajra dhe lëngje, pastrues xhamash, poçe për automjete dhe bateri (akumulator). Kur nuk keni kohë ose thjesht keni harruar, në dyqanet e “Petrol-it” ju pret një gamë e gjerë e dhuratave praktike dhe pajisje për kohën e lirë. Ju duhet të ndaleni vetëm për një moment për të blerë gjithçka që ju nevojitet.

Objektet tregtare: