Oferta në stacion

» Karburantet “Petrol” 

Grupi “Petrol” ka paraqitur gjeneratën e re të karburanteve me cilësi të lartë.

petrol hip shop

» Marketat

Dyqanet doracake ofrojnë gjithçka që ju duhet avanturierëve në rrugë, e në të njëjtën kohë janë praktike për blerje të shpejtë dhe të menjëhershëm.

petrol ugostiteljski objekti

» Restorantet në rrugë

Kafenetë “Petrol” janë një vend i mirëpritur për të gjithë shoferët dhe aventurierët në të cilat mund të freskohen dhe të kënaqin veten me një vakt shijshëm.

proizvodi petrol

» Produktet “Petrol”

Produktet Petrol për kujdesin dhe mirëmbajtjen e automjeteve janë në përputhje me specifikimet e fundit të prodhuesve të makinave, kërkesat e masave ekologjike dhe me standardet e cilësisë më të lartë.